Jedan od poznatijih pjevača iz Bosne i Hercegovine je i Al Dino koji je svojevremno imao nekoliko velikih hitova koji su bili slušani u cijelom regionu. On je nedavno za jedan časopis priznao kako je bio žtrva zlostavljanja kada je bio u braku sa svojom bivšom suprugom Arduanom Pribinjom, koja je poznarta novinarka u ovoj državi.

Oni su bili u braku 10 godina i imaju dvoje zajedničke djece. Smatralo se u javnosti da su sretni i da sa dobro slažu a onda je kao grom iz vedra neba došla vijest o njihovom razvodu. Al Dino je optuživao svoju suprugu da ga vara sa jednim svojim kolegom kojeg je upoznala kada je počela da radi na televiziji Al Džazira.

On je nedavno otkrio kako je izgledao kraj njihovog braka i rekao da se odmah pokazalo da je on bio u pravu kada je govorio o njenoj preljubi jer se Arduana poslije udala za tog kolegu sa kojim je bila u vezi dok je bila u braku sa poznatim pjevačem. Al Dino je ispričao da se ona duže vrijeme sumnjivo ponašala, ostajala je sve duže na poslu, krila mobitel i nikada je nije bilo kod kuće. Jednog dana kada je on doveo djecu kući iz vrtića počeli su se svađati a ona je na njega nasrnula i fizički. Pjevač kaže da ga je udarala pesnicama po licu i tijelu a on nije želio da joj uzvrati dok su njihova djeca sve to gledala i vrištala od šoka i straha. Ubrzo nakon toga je usliejdio i razvod.

Ads