O Sanji Obradović i njenim privatnim problemima se već pisalo u medijima a ona je prije nekoliko mejseci prolazila kroz pravu moru kada je u pitanju razvod od njenog tadašnjeg supruga. Tada se pisalo kako je nakon sastanka u jednom beogradskom restoranu gdje su se Sandra i nejn muž bili našli da bi s e ogovorili oko detalja razvoda i skrbništva nad njihovim zajedničkim djetetom, sve pošlo krivo i došlo je i do fizičkog sukoba, odnosno njen muž je počeo da je tuče.

Iako se on pokušao opravdati time da je ona bila pijana i da ga je izazivala, povrede koje joj je nanio su bile i te kako vidljive a sama Sandra je negirala njegove navode i rekla je kako je popila samo jednu čašu i da je vjerovatnije da joj je  on nešto ubacio u piće. Ono što je bilo prilično šokantno je što je njen bivši muž uzeo kod sebe njihovo diejte i Sandra se od tada povlači po sudovima pokušavajući da svog sina dobije nazad.

Ipak, ako to zaista želi ona bi se morala puno odgovornije ponašati jer najnovija informacija koja se pojavila u medijima joj nikako ne ide u prilog. Sandra je u subotu bila privedena u policijsku stanicu jer je upravljala vozilom u alkoholisanom stanju a terete je i za izazivanje nesreće, jer je oko 16 sati u Novom Beogradu ona izazvala sudar kada se svojim autom zabila u tri parkirana automobila.

Na svu sreću nije bilo nikakvih ljudskih žrtava mada su se u blizini igrala i djeca ali je napravljena velika materijalna šteta. Sandra je nakon toga uradila nešto oš gore naime, pobjegla je sa mjesta nesreće, a oni koji su se zatekli tu tvrde da je bila van sebe i da je izgledalo da je pod uticajem ili alkohola ili nekih opijata.

Ads