Miroslav Ilić važi za velikog pjevača koji je obilježio jednu muzičku eru zajedno sa velikim imenima poput Šabana Šaulića, Tozovca, Lepe Brene, Sinana, Ljube Aličića i ostalih velikih pjevača iz tog perioda. Ilić je prozvan i Slavujem iz Mrčajevaca obzirom da dolazi iz tog kraja, a mnogi ga vole baš zato što se nikada nije stidio ni sramio svog porijekla i uvijek je ponosno isticao iz kojeg sela dolazi. Naime, svi koji žive u ovom selu kažu kako je Miroslav odličan domaćin i da je zapravo prilično skromna osoba.

Od svih mjesta na kojima bi mogao da živi, gradova i država koje je posjetio, on najviše voli doći u svoje Mrčajevce i obići svoju kuću, ali i ljude u selu. Ipak, priznali su da Miroslav dosta rjeđe dolazi otkako je njegov otac preminuo, ali se javi svima kad god dođe. Iako komšije tvrde da je Miroslav divan čovjek i gospodin, kao i humanista, ipak postoji jedna mrlja koja ga prati kroz život, a to je nepriznavanje vlastitog sina. Nikome nije jasno zašto je to tako i zašto Miroslav ne želi priznati svoje dijete, ali se u to niko previše ne petlja

Međutim, njegovo imanje je zaista velelepno zdanje sa dvije kuće i ogromnim dvorištem. Miroslav je od stare kuće napravio vilu, a dozidao još jednu, u čemu mu je pomogao brat od žene Gordane. Oni su to maksimalno dotjerali, imaju veliko dvorište, veliki roštilj, ali i bazen koji je više za unuke. Svakog ljeta oni tu prave sjedaljke, a neki od komšija su čuli da se Ilić planira tu i preseliti.

Ads