Novak Đoković u poslednjih mjesec dana bio je glavna tema skoro svih medija kako u Srbiji i regionu, tako i u cijelom svijetu. O ovoj temi smo do sada nekoliko puta pisali, ali podsjećanja radi, najbolji teniser svijeta je nakon 11 dana drame i pakla koji je doživio u Australiji, na kraju deportovan i zabranjen mu je ulazak u ovu državu naredne tri godine.

Međutim, u nastavku mi ćemo pisati o nečemu sasvim drugom, a radi se o jednoj situaciji koja se Noletu desila prije nekoliko godina, dok je on još bio u vezi sa Jelenom, a kada je imao blizak susret sa jednom atraktivnom plavušom. Đoković se ranije pojavljivao u raznim emisijama, a 2008.godine on je bio gost u emisiji kod Ognjena Amidžića, i tada je Nole morao da pokaže svoje sposobnosti van domaćeg terena, pa je od voditelja dobio zadatak da zaigra latio ples sa jednom atraktivnom plavušom.

Nakon što su ušli u zelenu sobu, gdje su ga čekali instruktori, Đoković je odmah po ulasku pokazao manire i atraktivnoj plavuši, njegovoj partnerki u plesu poljubio ruku, čime je i tada pokazao da je pravi džentlmen, a onda je Đoković rekao: “Imao sam želju uvek, devojka moja bi htela da naučimo da igramo taj latino ples…”, a onda je nakon komentara da je emisija jako čudna, otišao u drugu prostoriju, gdje je duhovito prokomentarisao: “Se*si fazon, to mi se sviđa! Jao, jao, jao… sramota me (da igram)!” Evo i sami pogledajte kako je to izgledalo…

Ads