Vesna i Đole Đogani su jedan od najpopularnijih parova na našoj domaćoj estradnoj sceni, a nedavno su bili u žiži javnosti zbog njegovog navodnog poljubca sa drugom ženom, no ta se priča vrl brzo smirila, a sada su oni opet uspjeli da dođu u centar pažnje javnosti, jer je denser bez dlake na jeziku otkrio neke detalje iz njihovog života, koji do sada nisu bili poznati javnosti, a koji se tiču njegove ljepše polovine.

Naime, svima je poznato da je Vesna mnogo poznata na TikToku i da je je mnogi zovu “kraljicom TikToka”, ali ono što je bitno jeste da je ona prvenstveno supruga i majka, pa je ona tako za medije rekla da epitet kraljice stvara veliki pritisak, i da se to dobije sa razlogom ali i da mora da se opravda, a onda je rekla i to kako joj je Đole više puta rekao da ostane normalna, da ne bude prepotentna jer mnoge kolege se uobraze, i slava im udaro u glavu. Onda se uključio i Đole koji je imao šta da kaže:

“Ne pijem kafu, ona mi napravi čaj ujutru. Doručak preskačem kod kuće, ali odem da jedem negde. Inače, Vesna ustane i spremi deci doručak. Ne pere ona puno sudove. Vesna to ne voli, ne voli da se preterano bakće oko kuhinje, ali je zato tu na TikToku. Ona je u tome jako dobra. Dobro radi svoj posao, ceo dan nešto novo smišlja. Čak sam je bio i kritikovao, jer kad ode u prodavnicu izvlači i pokazuje ono što je kupila, rekoh ‘zašto to radiš, to je glupost’. Međutim, to je bilo mnogo gledano. Dobro pliva u svemu tome.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads