Moramo da kažemo kako je dom naše poznate pevačise Viki Miljković mnogo bajkoviti kako je uradila. Nakon što se preselila se periferije bliže centru i obavestila javnost da je novi stan kupila zahvaljujući tome što je postala zastupnik za nekretnine Beograda na vodi, svi su bili radoznali da saznaju čime je to luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi zamenila Viki Miljković.

Viki i njen suprug koji je harmonikaš Taške već dve decenije života su u kući na sva sprata sa dvorištem, tu su odgajali i sina, a onda su odjednom odlučili da se popnu na visine, što je zagocialo maštu njihovih fanova i uopšte šire javnosti. Nova kuća viki tačnije slike stana u nekoliko navrata su se pojavila na njenom profilu i tu je već publika mogla da stekne dojam o kakvoj nekretnini je reč.

U prvi plan, tada je istakao se neverovatan pogled na reku iz prostranog dnevnog boravka, koji je sada pred praznike pevačica nestvarno lepo dekorisala. Jelku je ukrasila zlatno crvenim detaljima, velikim cvetovima, lampicama, kuglama, na pod je stavila Deda Mraza i kućiću u snegu, a na vrh jelke zvezdu kao po običaju. Novogodišnja dekoriacija pevačice Miljković je privukla veliku pažnju njenih fanova, koji nisu mogli a da ne prokomentarišu da se estradna umetnica vrlo potrudila. Sada je pitanje koliko će ona imati prilike u svemu tome da uživa budući da je ovo period kada se najviše posla ima i najmanje je kod kuće. Koje je vaše mišljenje o njenom novom domu? Pišite nam u komentar vaša mišljenja.

Ads