Realno, niko danas ne voli promjenu životne sredine i selidbe. Pogotovo ako ste već imali neki ustaljeni ritam u svom životu i ako ste se u staroj četvrti osjećali ugodno s ljudima oko sebe.
“Nedavno sam se preselio u zgradu na Novom Beogradu i još uvijek nisam naviknut na okoliš. Prvo sam upoznao susjedstvo i svima se činilo vrlo ugodno. Upoznao sam stariju damu nakon što sam joj pomogao da nabavi stvari iz trgovine. Malo po malo počeli smo se jako zbližavati.
“Mislim da je volim iako sam momak od 26 a ona je žena od 40 godina. Tog jutra kad je njenj suprug otišao, razgovarao sam s njom isto jutro. Kratko smo razgovarali, a ona me te večeri pozvala na kavu. Ima kćer s 9 godina godina.

Tada mi je bilo jako neugodno. Zatim je otišla u sobu i ostavila nas same. Nastavili smo piti kavu. da pokupi suprugov parfem iz ormara i da mi ga, jer muž ne voli Armanija.

Daljnji razvoj situacije za ovog momka bio je takav da će ga se pamtiti dok je bio živ, a čini se da ovo nije posljednji put, što ga čini izuzetno sretnim. Šta biste vi da se nađete u ovakvoj situaciji?