Vjerujemo da je većina vas pomislila kako bi to bilo imati brata ili sestru blizanca, tačnije nekoga sa kim dijelimo isti datum rođenja, roditelje, način ponašanja i razmišljanja, i na kraju čak i izgled. Zbog toga su mnogi došli u iskušenje da pronađu svoje dvojnike, i da otkriju koliko su zapravo slični. Upravo vam u nastavku donosimo priču jedne djevojke koja je odlučila da je podijeli sa svima, i gdje je otkrila jednu slučajnost.

Djevojka po imenu Ejmi, na društvenoj mreži TikTok podijelila jednu veoma zanimljivu i interesantnu priču, a radi se o tome da je Ejmi Harijet koja ima 19 godinam i koja je iz Londona, ostala zapanjena kada je na Univerzitetu u Birmingemu upoznala Grejs Kasl, koja ima 20 godina. Ona je podijelila zajedničke fotogradije na kojima se nalaze dvije identične djevojke, sa plavom kovrdžavom kosom, plavim očima i veoma sličnim crtama lica.

U video snimku koji je podijela, ona je rekla sljedeće: “Mislim da sam upoznala svoju davno izgubljenu bliznakinju na fakultetu i ona je moja cimerka. Ovo smo nas dve, zašto izgledamo isto? Najčudniji deo je što su nam rođendani sa samo dan razmaka”. Pratioci su ostali šokirani, a onda su im apelovali da bi trebalo da urade DNK test, a Ejmi je također potvrdila da im niko nikada nije povjerovao da one ustvari nisu bliznakinje, ali da im je bilo mnogo smiješno kada su se prvi put srele i shvatile ustvari koliko liče jedna na drugu.  Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads