Zadruga i Parovi postali su najgledaniji i najpopularniji rijaliti programi na Balkanu, posebno zato jer u njima ima veliki broj poznatih ličnosti, a čini se kako su sada probrani baš oni koji su i do sada uvijek bili zanimljivi publici, ali i neka nova lica sa interesantnim pričama koji bi mogli postati novi favoriti. Naime, svima je tu cilj isti, ostati što duže, zaraditi što više i naravno, na kraju odnijeti glavnu nagradu.

Kada bismo rekli da među ovim postavama ima dosta anonimusa, ili onih koji nisu bili baš toliko poznati u široj javnosti, ali su i ostali ranije bili anonimusi dok se nisu proslavili učešćima u prošlim sezonama. Naime, jedna pjevačica vrlo zanimljivog imena, Dragana Mirković, do jučer je bila u ljubavnim odnosima sa učesnikom Parova, Srboljubom Markovićem. Međutim, iz nekog razloga, to se među njima u potpunosti promjenilo te je došlo do obrta situacije. Sada je Dragana ušla u rijaliti, ali su počeli da se svađaju, a u nekoliko navrata je već dolazilo do provociranja koja su umalo dovela i do fizičkih obračuna. Ovo čak možda ne bi ni bilo toliko zanimljivo da nije njenog imena, koje izaziva nesporazum.

Naime, Ona se zove i preziva isto kao i poznata diva, “Luče iz Kasidola”, a posebno je zanimljivo i to što se obe bave istom profesijom, muzikom. Naime, Dragana je ušla u rijaliti a onda je počela zaljevati Srboljuba čime god je stigla, a on je cijelo vrijeme bježao od nje. Na kraju su izašli i napolje, ali to Draganu nije spriječilo u njenoj namjeri.

Ads