U nastavku današnjeg članka, jedna jako zanimljiva tema, odnosno ispovest jedne žene koja je definitivno uzdrmala sve korisnike društvenih mreža. Jedostavno, nikada ne znate šta vam sudbina nosi, jer imamo osoba koje celi život prožive, i onda tek u 30 godini života saznaju za neku jako tužnu i turobnu istinu. 

Sledeća priča nam dolazi iz okoline Smedereva, gde je izvesna Draginja G, imalaa jako tešku priču kada je sa samo 17 godina došla kući iz škole, a njena majka je ležala nepokretna na podu. Odmah je pozvala hitnu pomoć, koja je ustanovila moždani udar, a doktori su bili više nego pesimistični, jer je ostala vezana za krevet do kraja života. Njoj se život okrenuo preko noći, tako d je postala glava porodice, a nije još postala ni punoletna.

Odmah je pogledala u oglasnik, da pronađe bilo kakav posao, a kada je našla oglas da žena iz centra Smedereva traži osobu koja će se brinuti o njoj jer je slepa, odmah je otišla na razgovor za posao. U pitanju je bila žena koju je bio glas da je jako teškog karaktera, i odmah su joj potonule sve lađe, ali nekim čudom, ona se svidela novoj gazdarici i dobila je posao.

Na osnovu boje glasa je dobila posao, jer je rekla da je podseća na glas njene ćerke kada je bila mlada. Imala je jednu sobu u kojoj je svima bio zabranjen ulaz, a jedan dan se tamo zaključala, a kada ju je pozvala da pobriše prašinu, u njenom krilu je videla sliku devojke koja je jako podsećala na njenu majku. Kada ju je pitala ko je u pitanju, ona jee rekla da je u pitanju njena ćerka koja je pobegla od kuće sa 19 godina, a na kraju se ispostavilo da je to njena majka, a u stvari Draginja je njena ćerka.

Ads