Zahvaljujući rijalitiju Zadruga čija se šesta sezona upravo emituje Anđela Đuričić iz Crne Gore je postala najpoznatija ljubavnica u regiji. Naime vjerni pratioci ovog rijalitija su je imali priliku upoznati u prošloj sezoni kada je izigravala čednu djevojku i svima je dijelila moralne savjete i tada je osvojila treće mejsto.

Međutim svoj besprijekoran imidž je srušila odmah na početku ove sezone kada se upustila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem koji je u Zadrugu ušao kao zauzet muškarac i koji je pored toga od nje  stariji preko dvadeset godina. Ona se nije stidjela da pred kamerama skoro svaki dan vodil ljubav sa njim a kada je produkcija u Belu kuću uvela i nevjenčanu Zvezdanovu suprugu Anu, Anđela koju je tada ljubavnik ostavio je ipak odlučila da ga ponovo primi u svoj krevet kada je on shvatio da od pomirenja sa Anom nema ništa.

Mediji su uveliko pisali i o Anđelinim roditeljima koji žive u Herceg Novom i koji po riječima komšija od stida skoro ni ne izlaze iz kuće. Ekipa portala Republika.rs se uputila u Herceg Novi i u blizini Anđeline kuće su razgovarali sa komšijama koji us rekli da je u pitanju dobra porodica ali da je Anđela dijete koje niko ne bi poželio.

Tada je iz kuće izašao njen o tac koji je počeo da urla na novinare  iz sveg glasa da prijeti i da im upućuje najstrašnije uvrede. On je bio sav crven od bijesa i nekontrolisano se ponašao a kako navodi ovaj medij iz poštovanja prema porodici nisu željeli da navode sve uvrede koje im je uputio.

Ads