U posljednje vrijeme, jedna od najpoznatijih TV voditeljica je svakako Jovana Jeremić sa Pink televizije. Ona u posljednje vrijeme sa svakom svojom objavom na društvenim mrežama, sa svakim svojom pojavljivanjem pred kamerama uspijeva da podigne veliku prašinu u javnosti, a tako je već otkako je sa Happy televizije prešla na Pink. Tada je ona bila navodno dala otkaz na Happy televiziji, jer se željela više posvetiti svojoj porodici, posebno svojoj kćerci koju je bila zapostavila, da bi se u međuvremenu Jovana i razvela, a na Pinku je dobila svoju emisiju na kojoj svaki puta skrene veliku pažnju javnosti i medija na sebe

Tako je i ovoga puta kod sebe u emisiji ugostila neke ljude, stručnjake za bijelu magiju i astrologiju, i u toku žustre rasprave između gotiju, desilo se to da je neko slučajno srušio i Jovaninu figuru koja predstavlja ”Pravdu”, te ju je oštetio, pa je Jovana počela da viče u studiju na goste, tako da je čak i cijela emisija u jednom trenutku zaustavljena: “Odrubio je glavu mojoj pravdi Justiciji! Joj, šta ću sad da radim!?” – vikala je ona.

Ipak, to nije sve smelo njene goste u studiju koji su nastavili da polemišu na određene teme sa istom žustrinom, dok je Jovana očajna počela da skuplja dijelove od svoje figure, u nadi da će je nekako moći opet sastaviti, a na kraju je i napravila da figura opet izgleda pristojno. Kasnije se otkrio da je do svega ovoga došlo kada je neko od gostiju, slučajno naravno, prosuo svoju kafu po stolu, pa je tako odletjela i sporna figura. Ipak, i sa ovim svojim postupkom opet je Jovana bila u centru pažnje, a ne njeni gosti.

 

Ads