Milojko i Milijana stupili su u bračnu zajednicu jučer u 14 sati, pa zaigrali kolce pred zgradom opštine u Požegi zajedno sa svatovima.

Mlada je okrenula leđa u jednom trenutku, te se spremala da baci bidermajer, a nakon što je to uradila, prekrasan buket odletio je u ruke njenoj kumi Ilijani Vagić. Ali, Dina Galorini poskočila je da joj otme buket, pa je malo “zamiješala čorbu”. Međutim, kuma se lavovski izborila sa njom, a potom su se dvije nekadašnje cimerke iz Parova zagrlile i uz trubače zaigrale.

Milijana je sve vrijeme tjerala svog starijeg supruga da igra, na što je on pristao, a i kuma Ilijana im se pridružila u veselju.

Upravo su njih troje na svadbi bili najveseliji, a kuma je za ovu priliku i presvukla haljinu. Od Milijanine porodice, na svadbi su prisustvovli samo njena sestra, baka i još nekoliko članova porodice, dok roditelji nisu bili prisutni veselju.

Podsjetimo, Milijanina majka ranije je otvoreno za medije izjavila da ne podržava njenu vezu sa Milojkom, te da su se frapirali nakon što su saznali za njihovu romansu. Mnogi se sada pitaju kako će funkcionisati njihov brak, s obzirom na to da su imali burne rasprave tokom rijalitija, pa se mnogi pitaju i da li joj Milojko zamjeri izlete sa Požgajem.