Jedna naizgled obična situacija u porodičnoj kući Bobe Živojinovića i Lepe Brene završila se umalo tragično – Hitna pomoć morala je da reaguje nakon što je pozlilo glavi porodice.

Naime, čelnici Grand Produkcije na glasu su kao prilično veseli domaćini, a dugo se pamte njihova kućna slavlja. Ovaj put desilo se to da je bivši teniski as pio bez prestanka tokom dva dana, što je kulminiralo time da mu je pozlilo pa je zamalo završio na ispiranju želuca u bolnici.

-Boba ni na piću ni na hrani ne štedi. Nedavno je u prostoriji za slavlja organizovao druženje, tik uz vilu Živojinovića i spremao je brojne ukusne specijalitete cijeli prethodni dan u kuhinji, inače je po tome dobro poznat. A tu su i skupa žestoka pića gdje ima dobre klope. Dok je spremao hranu, pijuckao je viski. Znajući da je dobar domaćin i da niko nikad nije otišao žedan i gladan iz njegove kuće, Boba je drugare forsirao da piju i jedu. I sam je isto tako pio, otvarao flašu po flašu – otkrio je izvor i dodao:

-Boba je u jednom trenu samo pao na dvosjed zato što mu je pozlilo. Čim su mu pritrčali prisutni, rekao je da mu je dobro i da mu ništa nije. Ali, nije mogao ustati. Zvali su nakon toga Hitnu pomoć, koja je stigla u roku od deset minuta. Pregledali su ga i konstatovali da je zbog pića u lošem stanju ali da je nepotrebno voziti ga u bolnicu. Brena se za supruga toliko uplašila da se počela gušiti u jednom trenutku – dodaje izvor.

Prema posljednjim saznanjima, Bobi je bilo puno bolje sutradan, ali je cijeli dan preležao. Navodno je Brena bila jako ljuta na njega.

-Nije bila ravnodušna kad je saznala. Takvi skupovi joj se ne dopadaju, kojima i njihova djeca prisustvuju, Viktor i Stefan, ali i Filip, Aleksandra i njihovi drugovi. Dolaze često Aco Pejović, Miloš Teodosić i ostala ekipa s kojom se druže – zaključuje sagovornik.