Na društvenoj mreži TikTok je osvanuo snimak koji je postavio mladić inicijala M.S. koji tvrdi da je poznata srbijanska pjevačica Edita Aradinović izazvala saobraćajnu nesreću i oštetila njegovu mamu. Pjevačica je prije tri dana vozeći  mercedes bijele boje udarila u drugo auto a onda se udaljila sa mjesta udesa.

Snimak koji je mladić objavio je nastao na mjestu udesa i vidi se on  stoji na ulici a oko njega se čuju uznemireni ljudi koji su se tu okupili. On je rekao da stoji pored maminog auta i kaže da je za udes saznao od jednog komšije kojeg je sreo dok je  šetao psa. On je odmah požurio na mjesto za koje mu je komšija rekao da se desio udes i kada je došao vidio je da pored bijelog mercedesa stoji poznata pjevačica Edita Aradinović koja je plakala jer je udarila vozilo koje nije njeno vlasništvo nego pripada njenom dečku.

Ona je napravila pravu dramu, plakala i napravila haos a onda se samo odvezla autom. Prije nego što je sjela u mercedes rekla je da je šteta sigunro oko 2 hiljade eura i da ona to ne može da plati. On je rekao da se samo odvezla a on i njegova majka koja je bila veoma uznemirena su stojali pored njihovog oštećenog auta.

Tu se klip završava, a sam snimak je izazvao burne reakcije na ovoj mreži pa su novinari kontaktirali poznatu pjevačicu. Ona je negirala sve mladićeve riječi a na pitanje novinara gdje se ona nalazila to veče, ipak je priznala da je imala udes. Također je rekla da je pogledala i njegov snimak na TikToku i da je njeno mišljenje da je mladić samo želio da stekne publicitet. Malo su se sudarile a ona se čula i sa njegovom mamom i dogovorile su da Edita plati nastalu štetu.

 

Ads