Pjevačica Emina Jahović obnovila je nedavno ljubavnu vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a zatim se počelo šuškati kako planiraju i vjenčanje.

Za sada pjevačica ne govori javno o ovom činu, ali je drage volje uveličala jedno vjenčanje u Turskoj. Naime, Emina je zajedno sa svojim partnerom kumovala jednom paru u Turskoj, dok je u emisiji Ekskluzivno podijeljen snimak sa ceremonije. Snimak možete pogledati u prilogu.

Podsjetimo, Emina je u romansu sa Sadetinom ušla nedugo nakon što se razvela od Mustafe Sandala, ali veza nije potrajala dugo zbog nesuglasica koje su tada imali.

Mediji su tada pisali da je razlog njihovom raskidu upravo različiti pogledi na budućnost.

-Počele su nesuglasice nakon što je Emina u intervjuu izjavila da se više ne namjerava udavati. To je Sadettin shvatio kao poruku i jasno joj je to stavio do znanja. On je s druge strane porodični tip i kuću je gradio na obali u kojoj su trebali zajedno živjeti. Vidio je njih dvoje kao porodicu, ali je shvatio poslije tih njenih izjava da ne gledaju istim očima na njihov odnos.

Odlučila je nakon rasprave pred njen odlazak u Milano da sa njim prekine svaki kontakt, rekao je svojevremeno sagovornik. Tada je Emina izjavila da se više neće udavati i da nema smisla da žena koja se ostvarila kao majka i prošla kroz razvod, nekome ponovo kaže “da”. Ostaje da se vidi da li se nešto promijenilo.