I poznate ličnosti imaju problema sa viškom kilograma, i sa jedne strane ima onih koji o tome ne žele javno da pričaju, a opet sa druge strane imamo i one koji nemaju problem sa tim, pa u javnosti o tome žele da pričaju. U poslednjih nekoliko mjeseci, pojedine estradne ličnosti su uspjele toliko da se transformišu da je to nevjerovatno, a u nastavku ćemo pisati o nekima od njih.

Jedan od njih je i pjevač Darko Lazić koji je za oko godinu dana skinuo nevjerovatnih 87 kilograma, iako je zbog toga morao da ide “pod nož”. “Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Pričao sam s lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. Hirurg mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci – ispričao je Lazić za domaće medije nakon operacije, te istakao da sada jede u znatno manjim količinama.”, rekao je jednom prilikom pjevač.

Sljedeća je pjevačica Ana Nikolić koja je uspjela da skine oko 50 kilograma, i samim tim se nalazi u samom vrhu ekstremnih transformacija. Mnogi sumnjaju da je ona to uspjela da psotigne samo korigovanjem ishrane i vježbanjem, a ona tvrdi da se nije podvrgla operaciji kao Darko Lazić i pjevačica Indi. Tijana Dapčević je uspjela da skine nevjerovatnih 45 kilograma, a za medije Tijana je rekla:

“Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo. Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim.” Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Ads