Veliki broj poznatih ličnosti kroz život prođe kroz mnogo toga, a iako nama svima izvana njihovi životi izgledaju bajno, jer idu po turnejama, ljetuju na luksuznim mjestima, uživaju u skupocjenim stvarima – ali je to sve samo vanjska ljuštura koju vidite, ali niko ne zna šta se zapravo dešava u njihovim životima daleko iza kamera. Naime, veliki broj poznatih zapravo ima velike probleme, a najčešće ti problemi nastaju zbog finansija. Vrlo često možemo čuti o krahu nekog pjevača jer je zapao u velike dugove, kao što je to bio slučaj kod Darka Lazića.

Međutim, nije sve ni u tome. Nekada te zvijezde nisu ni krive niti znaju šta ih je snašlo, nego se jednostavno nađu u pogrešnom društvu ili na pogrešnom mjestu gdje ih dočeka poneki zaluđeni fan, ili neki pijani prolaznik koji samo traži žrtvu koju će napasti. Vijest koju vam danas donosimo je potresla veliki broj fanova ovog pjevača, pogotovo onih koji su njegovi vjerni pratioci. Vijest o pucnjavi u kojoj je učestvovao ruski pjevač Aleksandar Serov odjeknula je Rusijom, pogotovo jer je dobio teške povrede zbog rana od pucnjave. Naime, Serov je u Rusiji veoma popularan, a mnoge podsjeća i na našeg pjevača Zdravka Čolića.

Naime, pjevač je krajem 2019. godine sjedio sa prijateljima u jednom kafiću u Moskvi, i to u poslijepodnevnim satima kada je odjednom došlo do pucnjave. Naime, kako su mediji saznali, došlo je do svađe iz nepoznatih razloga između njegove grupe i grupe specijalaca iz osiguranja.  Oni su potom napustili objekat kako bi razrješili stvari napolju, a onda je jedan od specijalaca pucao u njegovu nogu. Serov srećom nije dobio povrede opasne po životu, ali ne može stati na nogu već neko vrijeme.

Ads