Da je ovo neka od prošlih „normalnih“ godina vjerovatno bi pisali o tome ko je sa estrade i gdje zgrnuo lovu za nastupe na gradskim trgovima u regiji i koliki su to iznosi bili, Čola bi sigurno bio u vrhu liste, ali ova nova godina je dočekana bez nastupa, barem onih za koju javnost zna. Zahvaljujući Koroni protekle godine nismo imali nastupa, izuzev loše primljenih „korona partija“ u regiji. Skoro čitava estrada regije se kao i većina nas običnih smrtnika povukla u privatnost svojih domova i posvećuju se porodičnom životu. A nekima ni ova izolacija nije bila dovoljna pa su otišli i na kraće godišnje odmore, a barem je estradi skoro cijela ova godina bila odmor.

Upravo zbog toga mnogi su kukali na sav glas koliko je teško bez koncerata, nema se novca itd. Dok su neki estradnjaci, očigledno pametniji sa parama, zbrinuli se novčano da nisu ni imali brige tokom protekle godine. I čola je sigurno jedan od ovih zbrinutih, čovjek je imao toliko hitova tokom svoje dugogodišnje karijere da je bankovni račun sasvim dovoljno pun. Uzevši u obzir da trenutno živi sa kćerkama u vili nadomak Beograda sigurni smo da kod njega nema brige.

Obzirom da je Čola čovjek koji cijeni svoju privatnost on je pomenutu vilu izgradio u relativnoj osami, te ju je okružio visokim zidinama, ne bi li se zaštitio od znatiželjnih pogleda. Novac uložen u izgradnju ovog pozamašnog zdanja je skoro pa dosegao iznos od 3 miliona eura. Sigurnost je neprikosnovena, sa videonadzorom a najbliži komšija je udaljen oko 3 kilometra od vile. Nedavno je Čolina kćerka Una prvi put „otvorila vrata“ javnosti da provire u njihov dom. Sve kako bi se pohvalila sa svojim prirpema za novogodišnju noć kao i predstojeći božić.

Ads