Jučer je kao bomba odjeknula vijest o iznenadnoj smrti poznate novinarke Ksenije Vučić, koja je bila i prva supruga predsjednika Aleksandra Vučića. Upravo je predsjednik na svom Instagram profilu potvrdio ovu tužnu vijest gdje je napisao sljedeće: “Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, i moja prva supruga.”

Ksenija je rođena u Beogradu, a novinarskim poslom bavila se dugi niz godina, a prije nego što je počeka da uređuje i da vodi emisiju “Pravac” na televiziji “Pink”, Ksenija Vučić je radila u časopisu “Srpska reč”, radiju “Fokus” i radiju “Indeks”, kao i na televiziji “Studio B”. Nakon što je rodila Danila i Milicu, Ksenija se povukla sa javne scene, a onda je prešla na Pink televiziju gdje je vodila emisiju “Pravac”, a 2015.godine ona je izabrana ua direktorku kablovskog kanala “Pink 3”.

U toku svoje novinarske karijere radila je mnoge intervjue kako sa domaćim tako i sa stranim političarima, ali i poznatim ličnostima, a neki od njih su: Vedrana Rudan, Ivica Dačića, Čedomir Jovanovića, Nenad Čanka, Edi Rame, Nikola Gruevski i mnogi drugi. Ksenija i Aleksandar vjenčali su se 1997.godine u Novom Sadu, a ona je iste te godine rodila Danila, a 2002.godine dobili su kćerku Milicu. Ksenija Vučić je bila posebno ponosna na svoju djecu, Danila i Milicu, a kada je prvi put u javnosti u emsiji “Magazin in” na TV Pink pričala o svom sinu oduševila je sve gledaoce. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads