Kada se spomene Lepa Brena odmah se pomisli ne samo na najveću pjevačicu bivše Jugoslavije nego i na njenu porodicu, odnosno brak sa Bobom Živojinovićem i njihove sinove. Skoro niko ni ne pomišlja da je ona imala ljubavni život i prije svog muža Bobe i da je bila zaljubljena i u druge muškarce.

Ipak sasvim je normanlno da su u njenom životu i prije Bobe postojali muškarci a postojao je i jedan za kojeg se zamalo udala. Vjerovatno će vas zapanjiti kada čujete da se radi o bivšem predsjedniku odbora za kulturu i informisanje i poslaniku Mirku Kriliću od koga su mediji zapravo i saznali za ovu nekadašnju romansu.

On je rekao da su njih dvoje čak pravili i planove za vjenčanje. To se dešavalo u prvoj polovini osamdesetih godina  kada je Lepa Brena već bila i te ako poznata u bivšoj Jugoslaviji a on je radio kao DJ u jednom klubu u Zrenjaninu. Brena u javnosti nikada nije spominjala da je bila u vezi sa ovim čovjekom, ali se zato on znao više puta javno pohvaliti kako je njihova ljubav bila ozbiljna i kako su se jako voljeli a i danas su u prijateljskim odnosima.

On je potvrdio da je Brena oduvijek željela da se uda i da ima svoju porodicu, a u javnosti se spominjalo da je ona bila i u vezi i željela da se uda i za Ratka Kneževića u kojeg je navodno bila baš zaljubljena. On je rekao da je Lepa Brena bila usamljena jer je živjela u Beogradu a njeni su bili u Brčkom i kako je često znao da joj je teško i kada bi vidio kako plače odveo bi je kod njenih roditelja što je ona jako cijenila.

 

Ads