Danas malo pišemo o domaćoj estradi, tačnije o poznatoj balkanskoj pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović. Svi koji vole i prate Cecu znaju da je ona prije nekoliko godina bila udata za komadanta Srpske dobrovoljačke garde, Željka Ražnatovića koji je svima poznatiji kao Arkan, a na njega je 2000. godine izvršen atentat, i Ceca mu je rodila dvoje djece, Anastasiju i Veljka Ražnatovića. Ali, ono što malo ko zna jeste, da Ceca krajem 80-tih godina nije bila sama. Njen prvi momak za kojeg je znala domaća javnost je bio poznati fudbaler Vladan Lukić, a mediji znaju i pisali su da je ona upravo njemu posvetila pjesmu “pustite me da ga vidim”.

Njihova je ljubav buknula 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene Zvezde, a ona je svoju karijeru gadila u Beogradu, a on je tada imao 18 godina, a ona samo 15 godina. Neko je vrijeme kružila vijest da su se čak i vjerili i da spremaju svadbu ali su se rastali nekad 1990. godine kada je on otišao u vojsku. Ono što je bilo interesantno jeste da se Vladanova kćerka sara prije nekoliko dana udala, a na njenoj svadbi je pjevača Svetlana Ražnatović, pa se tim povodom pjevačica osvrnula na njihovu vezu. “Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je željela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi “, dala je svoj komentar Ceca.

Vladan Lukić je za vrijeme kada bilo bombardovanje na Srbiju imao meč sa Francuskom, i on nije mogao da igra jer je znao kakva je situacija sa njegovim narodm, pa se vratio u Srbiju. Poslije toga je igrao u Grčkoj nekih godinu dana, a samo svojih 30 godina je završio svoju karijeru. Tako je on bio jedini poznati fudbaler koji se vratio u Srbiju kada je bilo NATO bombardovanje na Srbiju, on se odmah stavio na raspolaganju vojsci srbije. Kasnije je postao i predsjednik Crvene Zvezde, a njegovo ime se prije nekoliko našlo među kandidatima za predsjedika Fudbalskog saveza Srbije.

Ads