Pre nego što je postala popularna Zadruga, imali smo Farmu u produkciji Pinka koje je definitivno jedan od prvih rijalitija na ovim prostorima, a koje je ostalo i dalje najgledanije na celom području. Ovde smo po prvi puta videli Staniju Dobrojević, jednu Anu Nikolić, Ekremma Jevrića, kao i mnoge ostale pevače, starlete i propale glumce. Selo se zove Barajevo, a naselje je u komplpetu zapušteno, kuće su oronule, a deluje i više nego sablasno jer se u njemu sada kriju samo migranti.

“Nisam išao gore, ali svi pričaju da su tu kuću naselili migranti, nije nialo ugodno da se bude blizu, verujte na reč. Ne znam kako su to pronašli jer tamo niko živi ne ide, ali Barajevo je prepuno migranta, i oni su ovde našli svoju sigurnu luku. Sigurno se kriju od policije, a tamo niko ne zalazi, pa im je sigurno utočište, i jednostavno nikome ne pada na pamet da tamo ide. To imanje je odavno zapušteno, čim se rijaliti završio, tamo je čemer i jad”, priča meštanin koji se predstavio pod nadimkom Mika.

“Jad i beda. Vlasnik tog imanja je preminuo pre par godina. Kažu neki da se noćima tamo svašta radi, možda i neke sekte zalaze, ko će da ga zna. Gazda Proka se tu pojavljivao samo dok je rijaliti trajao, posle ga nismo viđali, i niko ne zna šta je sa njim. Od onakve lepote danas ostade samo rupa i smrad. Nekad su se tu i deca igrala, a danas nikome ne pada na pamet da tamo zalazi”, navode lokalni seljaci.

Ads