Strane serije na našim prostorima su oduvijek bile dočekivane sa oduševljenjem, pogotovo španske i turske sapunice, koje su bile najgledaniji programi, pa su onda sve televizije pohrlile da otkupe prava na serije kako bi ih prikazivali u svojim eterima. Naime, žene su bile lude za Esmeraldom, koja je čak dobila i veliku medijsku pažnju ovdje, pa je dolazila da se upozna sa fanovima. Međutim, sa pojavom turskih serija, španske su pale u zaborav, a jedna od najpoznatijih zasigurno je bila Ezel, fatalni muškarac koji je zaludio žene širom Balkana.

Zbog njega se nije smio propustiti termin novih epizoda Ezela, pravile su se fan grupe na društvenim mrežama, a mnoge su i pisale ovom popularnom glumcu. Kenan Imirzalioglu je postigao ogromnu popularnost zbog toga, koja je nosila i svoje breme, obzirom da su ga paparaci proganjali na svakom koraku. Ipak, on je svoje srce dao samo jednoj ženi, Sinem Kobal sa kojom je dobio i dijete. Sinem se porodila jučer i na svijet donijela jednu zdravu bebu, a Kenanova sreća je zbog toga bila neizmjerna. Naime, on se potrudio da sve bude maksimalno pod kontrolom, pa je čak i zakupio cijeli sprat bolnice u kojoj se Sinem porađala, kako bi prošlo sve bez problema, i kako bi imala mir od novinara i znatiželjnih ljudi.

Veseljej je bilo ogromno, a ponosni otac je došao u bolnicu po njih i častio sve medicinare i  doktore bolnice, kao pravi tradicionalni domaćin. Ipak, od novinara nisu mogli pobjeći, pa ih je ispred ulaza dočekao veliki broj medijskih ekipa koji su pokušavali uhvatiti svaki momenat izlaska iz bolnice.

Ads