Meirivone Roha Moraes iz Brazila udala se za krpenu lutku koju je sašila njena majka. Kako je i sam izjavila, bila je to ljubav na prvi pogled. Njena majka joj je napravila lutku kojoj je dala ime Marselo, a to je napravila jer je njena kćerka bila veoma nesretna jer su sve njene prijateljice imale nekoga a ona je bila sama i nije imala sa kime da se zabavlja, a kada je Marselo bio završen ona je znala da je on pravi za nju. Nakon toga je uslijedila romansa pa je par odlučio i da se vjenča, a na njihovom jedinstvenom vjenčanju je bilo čak 250 zvanica.

Ona za svoj odnosa sa suprugom kaže da je divan, mada priznaje da joj je suprug poprilično lijen, te je otkrila i kako su oboje uživali u njihovoj prvoj bračnoj noći. Prisjećajući se njihovoga vjenčanja Meirivone, koja živi u Brazilu, je rekla: ”Bio je to predivan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvijek željela u svom životu. Bračni život s njim je predivan. Ne svađamo se i potpuno me razumije, jako je dobar i vjeran muž. Zbog njega mi sve žene zavide.” Ipak, u njihovom braku nije sve med i mlijeko jer je Mairivone jedina koja radi u vezi te ona plaća sve račune:

” Marselo ima toliko sjajnih kvaliteta, ali mana mu je što je lijen. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje’‘ – objasnila je. Njih dvoje su medeni mjesec proveli u kućici na plaži, a uskoro su dobrodošlicu poželjeli i svome djetetu. Naime, u maju je Meirivone u pratnji medicinske sestre i doktora na svijet donijela i bebu koja jako liči na tatu: ”Stvarno me uznemiruje kada ljudi kažu da je naš zajednički život laž jer sam odgajana tako da uvijek govorim istinu i zaista sam sretna sa svojim mužem” – zaključila je.

 

Ads