U današnjem članku za vas imamo novosti koje nam dolaze iz najgledanijeg rijalitija Zadruga, a glavni akteri naše današnje priče su svakako i najkomentarisaniji takmičari, Dalila, Dejan i Filip Car. Oni koji prate rijaliti vrlo dobro su upućeni u cijelu situaciju, a mi smo o tome do sada nekoliko puta pisali, a podsjećanja radi Dalila i Dejan su bili u braku i pred kamerama potpisali papire za razvod jer je Dalila prevarila Dejana sa Filipom.

Nakon skoro mjesec dana veze Dalila i Car su prekinuli, a Dejan je svojoj bivšoj supruzi sve oprostio, pa su oni sada u veoma prisnom odnosu. Već drugu sedmicu zaredom Dalila i Car su potrčci, a mnogi vjeruju da će se njih dvoje na kraju pomiriti. Mi vam u nastavku donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a radi se o tome da su Dalila i Dejan zajedno večerali, a onda je ona kada su završili počela da skida šminku u dnevnoj sobi.

Tada je naišao Filip Car, koji se vidno unervozio kada je vidio Dalilu i Dejana. Izgledalo je kao da ne zna gdje će, da li je krenuo lijevo ili desno, a onda je nekoliko puta pogledao u Dalilinom smjeru i onda je sjeo za crni sto da večera. Sa druge strane Dalila i Dejan su se cijelo vrijeme pravili kao da ga ne primjećuju, ali Dalila je pogledala Filipa dok je Dejan cijelo vrijeme bio pored nje. Da li će se Dalila i Car pomiriti ostaje nam da vidimo, jer do samog kraja rijalitija ima još puno. Evo i sami pogledajte kako je izgledala ova po svemu sudeći jako neprijatna situacija.

Ads