Jedan od najgledanijih muzičkih takmičenja na našim prostorima jesu Zvezde Granda, i bez obzira što postoji još nekoliko sličnih takmičenja, ni jedno nije kao što je ovo, jer ono što činio posebnim ovo takmičenje jesu takmičari ali i stručni žiri. Kroz ovo takmičenje je prošao veliki broj takmičara, a neki od njih su svoju jedinstvenu priliku iskoristili, pa su danas postali jako poznati i traženi.

Sve nastupe sa ovog takmičenja možete da pronađete na You Tube kanalu, a mnogi od njih imaju višemilionske preglede. Svakako da ovom takmičenju doprinose i voditelji, koji svoj posao obavljaju odlično, a Sanja Kužet i Voja Nedeljković to rade najbolje. Upravo je Sanja Kužet prije nekoliko dana dala izjavu vezanu za samo takmičenje, a imala je i pitanje o tome što je Jelena Karleuša napustila žiri, pa je Sanja rekla da se osjeća kako joj je neko mnogo drag otišao, kao drugar iz odjeljenja na kojeg se jednostavno naviknete.

Također, rekla je da joj je mnogo žao jer je Jelena imala posebnu energiju, a onda su je upitali da li ona želi ili planira u skorije vrijeme da napusti muzičko takmičenjeZvezde Granda, jer kako kruže priče, Marija i Saša su rekli da im je ovo zadnja sezona. Na to pitanje ona je odgovorila i rekla da je iza nje 18 godina karijere, i da će svakako napraviti iskorak kada se osjeti umornom, ali za sada ona je odlično i o tome još uvijek nije razmišljala, a rekla je da će svi biti obavješteni ukoliko do toga dođe.

Ads