Bojana Rodić i Mirko Šijan uskoro će postati roditelji, a nedavno su saopštili da Bojana nosi dječaka. Za njih dvoje se zna da već neko vrijeme žive zajedno u Surčinu, te da su počeli da renoviraju luksuznu vilu da je prilagode za bebu, a kako je rekla i Markova majka, pjevačica Goca Božinovska, čim je Marko saznao da će postati otac počeo je da oprema sobu za bebu.

Goca se na društvenim mrežama i pohvalila luksuznim domom kojeg ima, a tu s emože vidjeti skupocjeni namještaj u boji zlata, a cijela kuća je opremljena sa stilskim namještajem. U dvorištu je i bazen, kojeg Goca često pokazuje na društvenim mrežama:

”Ja živim u teškoj izolaciji zbog mame. Više sam u Kraljevu nego u Beogradu. Imam strah da bilo gdje idem. Trebao mi je ovaj period od avgusta da budem na selu. Nikad duže nisam bila. Sad sam shvatila kakvu ljepotu ima to selo. To je selo kod Kraljeva, paralelno sa Mrčajevcima. Mama mi je rođena u selu kod Kraljeva, a djed je imao njivu pored Morave ‘

Ovih se dana Goca žalila kako dugo nije bila u Karljevu te da su joj se nagomilali razni računi: ”Meni je prošle godine mama u avgustu slomila kuk, dementna žena. Nisam bila kući skoro dva mjeseca. Jedan račun nisam platila od oko 8.000 dinara, sad mi je stiglo 30.000 da platim izvršitelju! Jedan jedini mjesec je preskočen, četvorostruko skoro da platim sada! A zaboravila sam, i eto”, otkrila je ona za medije.

Ona je u ovu kuću ušla kada se udala za poznatog opasnog momka sa beogradskih ulica Zorana Šijana, koji je u sačekuši likvidiran prije 22 godine, a da bi ona nakon toga sa sinom Markom i sa kćerkom Zoranom nastavila da živi u toj kući:

” Ovdje sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i prije useljenja devet godina živjela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najljepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše djece, njihovo djetinjstvo… Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovdje je moja sreća. Djeca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: “U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.” E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lijepo”

Ads