Sve češće možemo čuti  o ovakvim, za naše podneblje, još uvijek neobičnim vezama gdje je razlika između partnera jako velika, ali se i to sada sve bolje prihvata, iako još uvijek većinu žena koje se udaju za dosta starijeg partnera zovu sponzorušama ili ženama koje samo gledaju novac. Naravno, to ne mora uvijek biti tačno iako postoji dosta slučajeva gdje je razlog za brak bio isključivo novac. U tim slučajevima, ljudi se uvijek pitaju kako se ti muškarci osjećaju i da li oni zaista ne shvataju da su te djevojke sa njima samo radi novca. Naime, dosta njih zapravo zna da je o tome riječ, ali isto tako oni ne žele propustiti priliku, a pogotovo kada su samci, da imaju neko društvo pored sebe.

Ipak, priča ove Hercegovke je dosta zanimljiva, jer se ona nije udala zbog novca, obzirom da je već radila odličan i veoma dobro plaćen posao. Nadi Hasandedić je rođena u Mostaru, a u Australiju je otišla kako bi radila za jednu poznatu modnu kuću i to ne kao model nego iza kulisa. Kada je bila tamo, upoznala je milijardera iz Australije Nevilla Crichtona, a od tada su njih dvoje nerazdvojni. O ovoj svadbi se pisalo danima, pogotovo jer je koštala više od milion dolara, ali i zbog razlike u godinama koja je iznosila čak 32 godine.

Ona je rekla da niko nije očekivao da će se zaljubiti, ali je jednostavno došlo do toga, te je rekla kako se ne obaziru na okolne priče i predrasude o njima. Nadi je radila za Kristijan Dior, ali je nakon udaje napustila posao, a sada se bavi humanitarnim radom.

Ads