Mnogo čudnih, neobičnih i smiješnih priča skoro svakodnevno imamo priliku da pročitamo na društvenim mrežama, a jednu sličnu donosimo vam u nastavku. Korisnici društvenih mreža oduševljeni su video snimkom koji je osvanuo, a evo o čemu se radi. Mnogo je naših zemljaka koji su po cijelom svijetu, daleko od svoje domovine, svog rodnog mjesta i naroda, pa tako svi oni koriste priliku da barem za praznike i godišnje odmore dođu.

Međutim poslednje dvije godine situacija se dosta promijenila, i to sve zbog pandemije korona virusa jer ne može da se putuje, a poslodavce nekako ne zanima neraskidiva veza sa zavičajem, ali mnogo je onih koji se dosjete raznih ideja, pa tako im ne preostaje ništa drugo nego da Balkan presele tamo gdje žive. U ovom slučaju radi se o Njemačkoj, i jednom čovjeku koji je došao na sjajnu ideju, a koji za praznike nije mogao da dođe u svoj rodni zavičaj.

On se potrudio da sve to sakrije, i uradi krišom, ali jedan “pobratim” usnimio ga je kako na terasi stana obrće prasence. Da bi ugođaj slavlja bio kompletan u pozadini se čuju narodna muzika, tačnije stari hit “Ti si žena mog života”. Naime, radi se o tome da je korisnik društvene mreže TikTok koji se na istoj potpisuje kao “Klmba junior”, i on je na svom profilu postavio video snimak na kojem se vidi kako se u jednom od stambenih blokova, po izgledu luksuznijih, neko dosjetio kako da ispeče prase, a da to komšiluk “ne vidi”. Evo pogledajte i sami kako je to bilo, a ostatak teksta pročitajte ovde.

@kimba_junior

Ražanj u Njemačkoj 🐷😂#dijaspora #njemacka #bozic #badnjidan #balkan #svinja #odojak #rostilj #grill #fyp

♬ Originalton – Stipo B.

Ads