U njihovom uspješnom duetu od prije par godina složile su se da “Muško više ne mogu”, ali situacija je tako htjela da Natašu Bekvalac i Eminu Jahović ovih dana povezuje upravo jedan muškarac. Nakon što se jedan dio javnosti iznenađeno upitao o čemu bi se tu moglo raditi, kada je odnos ove dvije koleginice u pitanju, na kraju se saznalo da je lični trener Nataše Bekvalac koji je napravio velike promjene kod nje u vezi njenoga zdravlja, ušao u njen život upravo zahvaljujući Emini Jahović. Naime, nakon što je Natšaa ostavila cigare, krenula je sa individualnim treninzima, da bi dovela svoju liniju do savršenstva, a Emina kada je čula za to, znala je koga treba da joj preporuči

Natašin sadašnji trener je pomogao Emini u nekoliko godina unazad da postigne željene rezultate, te je i Nata stupila u kontakt sa njime i za njegove usluge plaća 600 eura mjesečno. Budući da Nataša trenutno ima čak manje od 60 kilograma mnogi njeni prijatelji smatraju da joj indiviudualni treninzi i rigorozna ishrana nisu potrebni, međutim, ona ima svoj cilj kojeg želi da istjera do kraja. Ona u svoga trenera ima puno povjerenje, ali on nije jedini koji pomaže Nataši na njenom putu ka savršenstvu. Pjevačica također redovno posjećuje psihoterapeuta da se laše izbori sa time što je ostavila cigarete, a isto tako prati i savjete svoje nutricionistkinje, koja joj je spremila veoma strog plan ishrane.

Na Natašinom tanjiru mogu se naći sve vrste mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mliječni proizvodi sa što manje ugljenih hidrata, povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, špinat), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), a voda je jako bitna tokom cijelog dana (2.5 l dnevno).

Ads