Priča koju vam donosimo u nastavku nam dolazi iz Indije, a ovo je još jedan od dokaza da su društvene mreže i internet mjesto na kojem mi imamo priliku da vidimo sve i svašta, a s obzirom da skoro svako ima profil barem na jednoj od društvenih mreža, onda tako skoro svako može da postavi razne sadržaje na internet, od onih smiješnih do onih manje smiješnih, ali sve u svemu imamo priliku da vidimo zaista zanimljive stvari.

Nevjerovatna situacija se desila u jedoj prodavnici u Madhija Pradešu, gdje je prodavac u poslednjem trenutku izbjegao veoma opasnu situaciju, o čemu mi u nastavku i pišemo. Naime prodavač je ulazio u svoju radnju, a cijelo vrijee je gledao u svoj telefon, ne shvatajući da nije sam u radnji i da ima društvo, iako vjerujemo da ovakvo drušvo niko ne bi poželio.

Prije nego što je sjeo za pult prodavač je uočio zmiju iza svojih leđa dok je pokušavala da ulovi svoj plijen, odnosno pacova. Kada je vidio šta se dešava brzinom svjetlosti je istrčao iz radnje, a zmija je ostala da tražis voj plijen, i onda je kroz neko vrijeme i ona izašla iz radnje. Evo snimak pa pogledajte kako je to sve izgledalo. Vaša mišljenja nam pišite u komentarima ispod.

Ads