Jedna djevojka je na svom TikTok profilu podijelila jedan super trik na koji je naišla na pomenutoj društvenoj mreži, a radi se o tome kako najlakše očistiti sinuse koji su blokirani, a kako je i ona sama tako su i gledaoci bili zgroženi krajnjim rezultatima. Kako na društvenim mrežama kako smo već napisali, tako i na internetu možemo da nađemo razne savjete i trikove koji su gledaocima itekako zanimljivi.

Savjeti i trikovi koji se postavljaju obuhvataju mnoge segmente u životu, našu svakodnevnicu, pa tako kada sve to gledamo djeluje savršeno i svi poželjeli da i nama bude dosta toga olakšano, međutim za mnogo njih se ispostavi da ne rade posao onako kako je predstavljeno. Opet sa druge strane imamo i one smiješne situacije i dešavanja koja su nam na neki način potrebna kako bi se opustili i malo pobjegli od tmurne i sive svakodnevnice, i čitanja crne hronike koja je prisutna u cijelom svijetu. Zbog toga ćemo mi danas pisati o jednom super triku koji je jedna djevojka isprobala.

Pa tako se mnogi odluče da nešto što su vidjeli probaju i sami da vide da li je to stvarno tako, a na to se odlučila i ova djevojka koja je nakon svoje objave postala pravi hit na društvenim mrežama. Djevojka po imenu Rozalin Ketrin je odlučila da isproba ovaj trik koji je prikupio milione pregleda. Na video snimku koji je pregledan više od 4,3 miliona puta, Rozalin se vidi kako ubacuje čenove bijelog luka u nozdrve. Čeka 10-15 minuta, a zatim ih uklanja. I sama je bila iznenađena rezultatima, a prema njenom mišljenju ova metoda zaista djeluje.

@rozalinekatherine

i’m shook lol #tiktoktaughtme #thankyoutiktok #tiktokhacks

♬ Coffee Music – Cafe Music BGM channel

Ads