Poznata serijas CSI Majami se emituje već godinama i na različitim TV kanalima u regiji i to po nekoliko puta tako da su male šanse da je niste gledali ili barem čuli za nju. Glavnu ulogu  u njoj glumi David Caruso koji je u vrijeme najveće popularnosti ove serije zarađivao po 300 hiljada dolara po jednoj epizodi.

Tako je postao jedan od najplaćenijih glumaca ikad kada su u pitanju TV novele. Sama serija je imala deset sezona i njeno snimanje je završeno 2012. godine i tada se i Caruso odlučio povući iz glumačkog života i javnosti. Iako naizgled uopšte nije ni zgodan a ni lijep, ima ono nešto što se ženama sviđa pa je 1993. godine proglašen i za najatraktivnijeg muškarca u Americi.

On je sa svojom neobičnom narandžastom bojom kose i tiljelom koje nije ni nabildano ni atletsko u početku svoje karijere imao jako velikih poteškoća jer nije ostavljao utisak mačo muškarca. Kako je poslije uspjeha koji je ostvario u seriji CSI Majami sam govorio za medije, glumom se počeo baviti nakon što je odgledao film Kum koji ga je privukao ovom poslu. Kada je u pitanju njegov privatni život, ženio se tri puta.

Sa prvom suprugom je bio u braku četiri godine a kada je upoznao glumicu Rajčel Tikotin razveo se od nje  i oženio kolegicu. Ni ovaj brak nije trajao dugo, samo tri godine ali su njih dvoje u njemu dobili kćerku koju su nazvali Greta. Glumac je sa svjom kćerkom imao prilično komplikovan odnos pa je jednom priznao za medije da je pomalo teško jer njegova kćerka želi biti glavna u kući a ima samo 11 godina. Ostatak pročitajte ovdje.

 

Ads