Ceca Ražnatović je definitivno pevačica koja je obeležila period od 1990 pa sve do danas. Pesme koje ima Ražnatovićka su definitivno antologijske, i ne čudi što može da napuni koji god stadion da poželi na svetu. Njene pesme na platformi Ju tjub broji na milione, i ne čudi što se jako veliki broj žena u regiji poistevećuje sa njom.

Kako sama zna reći u nekim od svojih intervju, da nije bilo Arkana ona nikada ne bi bila ono što jeste danas. On je od nje napravio pre sveg akulturnu ženu, jer je iz inostranstva doneo te gospodske manire, a njegov utecaj na medije u to vreme je bio itekako veliki. Tako da smo Cecu gledali sa svih naslovnica, a njene pesme su se samo vrtele po TV i Radio stanicama širom cele regije.

Međutim, Arkan je poginuo 2000 godine, a ona je ostala sama da odgaja Anastasiju i VEljka, ali se nakon toga ipak malo opustila, ali u smislu ženske slobode. Naime, tada je upoznala poznatog srpskog fotografa Dejana Miličevića koji je bio apsoluutni vladar fotografije u celoj reiji u to vreme. Sada već davne 2006 godine, ceca je uradila jedan foto šuting, a njene fotke gde se pokazala u više nego obnaženom izdanju, osvanuo je u srpskoj verziji Plejboja. Celi set slika je bio u trendu tadašnjeg ar en bija koji je tresao sve top liste u svetu u to vreme.

Ads