Severina i Igor Kojić su prošli svašta do sada, to je sigurno, a o njihovom razvodu se piše, čini se, još otkako su se vjenčali, iako su oni te navode vrlo često demantovali. Čini se kako su se umorili više od svega toga, pa se sada na nove navode više ne oglašavaju, iako mnogi tvrde da je njihov brak već gotov. Ipak, njihovoj bračnoj sreći vjerojatno ne idu u prilog i silni skandali koji su se dešavali u proteklih godinu dana, a ako ima i zrna istine u onome što određeni srbijanski mediji tvrde, nije dobro.

Naime, prvo je izašla vijest o tome kako Severina i njeni svekar i svekrva odavno nisu u dobrim odnosima, što je donekle demantovao snimak na društvenim mrežama Kebine supruge, kada je objavila kako Severina pravi pitu u njihovoj kući i posprema, ali su se svi tračevi podgrijali kada je došlo do navodne prepirke zbog koje je ona otišla nazad u Hrvatsku, a Igorova majka je obrisala te snimke i slike sa njom. Pored toga, Severina se vratila nazad, ali je njen suprug, Igor, ostao u Beogradu, a skoro pa nikako više ne možemo ni vidjeti neke zajedničke slike.

Zadnju sliku je postavio Igor i to nekoliko dana poslije famozne objave sa karikaturama njega, Severine i Milana, te napisao kako je njihov brak pod pokroviteljstvom Milana i medija u Hrvatskoj i Srbiji, a prije nego je obrisana objava, vidio se Severinin komentar kako ne želi da je upliče u te stvari i da njihov brak sponzorišu njegovi roditelji. Ona od tada ne postavlja slike sa njim, ali objavljuje slika sa provoda na Jadranu. Igor je sada također objavio kako je išao u Hercegovinu sa svojom tetom Verom i njenim ćerkama te se slikao sa njima pored Starog mosta u Mostaru.

Ads