Robert Omaljev je kao što se već zna vanbračni sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića koji nije baš u najboljim odnosima sa Šabanovom porodicom i donekle je ispao pravi skandal kada se pojavio na očevoj sahrani, a posebno je bilo neprijatno članovima porodice pokojnog pjevača.

Sada je Robert otkrio do kraja šta se dešavalo na sahrani i kako su se Šabanova djeca i žena ponašala prema njemu. Rekao je kako sa Sanelom nikada nije ostvario nikakav kontakt, ali da je Mihajla upoznao jednom kada ga je doveo upravo Šaban, samo je tada tražio od obojice njih da ne pričaju o tome, a posebno Mihajlo nije ništa smio da kaže svojoj majci Gordani i po svemu sudeći Mihajlo je svo to vrijeme čuvao tu njihovu tajnu.

Za Gordanu kaže, da je imao osjećaj da bi ga ubila samo da je mogla, kada ga je vidjela na sahrani, a kada je prišao Ildi da joj izjavi saučešće ona ga je sa plačnim očima pogledala i samo tiho izgovorila ”Znam sve” zagrlila ga i počela plakati, i nakon toga se više nikada nisu čuli, ali je bilo vidljivo, kako Robert kaže, da ju je pomalo i stid zbog cijele situacije.