U nastavku današnjeg članka malo se dotičemo najpoznatije porodice u celoj Srbiji, a to je svakak oporodica Živojinović. Njih su odavno već prozvali i dinastijom, jer ono što oni poseduju u poslednjih 20 godina u Srbiji, sa pravom se može nazivati jednom velikom imperijm. Brena kada ase udala za Bobu bila je u Slatkom grehu, i već tada je strašno puno zaradila, a Bobi je jako dobro išlo u tenisu.

Samim time, kada su se uzeli, pala im je na pamet ideja da investiraju u najbolji biznis za Srbiju, a to je narodna muzika. Investirali su u Zvezde Granda, koje su godinama posle, najjača organizacija u ovom delu Evrope, a koja redovno izbacuje nove talente i pevače. Samim time, brena i Saša su kao što i sami znate još prošle godine prodali svoj udeo u Grandu australijskoj korporaciji za 50 miliona evra.

Njih dvoje osim Filipa iz Bobinog prvog braka imaju i sina Stefana i Viktora. Svi znamo da je Viktor još kao dete bio otet od strane Zemunskog klanaa, a prava drama trajala je skoro dve nedelje, te su na kraju dobili sina nazad, a nikada se nije saznalo koliko su sve morali da plate. Spekiiluše se da je u pitanju cifra od oko 2 miliona maraka tadašnjih. Stefan danas ima 24 godine, i nedavno ga je proslavio ali daleko od kuće. Pokušao je i sa pevanjem, koje mu doduuše i nije išlo baš najbolje, te ga je pratio glas da samo menja žene, i nakon toga se odselio pre neke dve godine iz Srbije. Ne komunicira sa bratom i sa roditeljima, i niko ne zna da li je u pitanju možda neka svađa.

Ads