Svi mi ne možemo odoliti kada vidimo preslatku odjećicu za male bebe i djevojčice i dječake. Naime, danas to sve izgleda tako prelijepo da je nemoguće ne kušiti djeci barem jedan dio toga, kako bi izgledali kao prave male zvijezde. Šljokičaste haljinice, farmerčice, patikice, jednostavno sve to izgleda neodoljivo i puno modernije nego odjeća koju smo mi imali kada smo bili djeca. Ipak postoje i oni roditelji koji možda malo i pretjeruju u tome svemu, pa od djece prave male modele, a pri tome ih oblače u odjeću koja nije udobna niti je za njihovu dob.

Još jedna stvar koja se mnogima ne dopada jeste to što dosta roditelja danas forsira sređivanje djece i umjetne poze kako bi ih slikali za društvene mreže i eksponirali ih javno što je više moguće ne bi li na njima zaradili nešto dodatnog novca. S druge strane ima i onih ljudi koji su jednostavno toliko bogati da mogu i žele svojim bebama i djeci kupovati samo originalne i luksuzne stvari, pa ih tako možemo vidjeti u Versace gegicama ili krevetićima, Louis Vuitton i slično. Jedna od takvih je i Didi Janković koja se često na društvenim mrežama pohvali novim luksuznim kombinacijama svoje bebe.

U Americi je jedna malena djevojčica pod imenom Stela Feliks postala poznata po tome što nosi dizajnersku odjeću a njena majka kaže da je to zato što i ona voli da se oblači na takav način, pa je onda počela i svojoj kćerci da kupuje iste stvari. Šta vi mislite o tome, da li su pretjerali?

Ads