U nastavku današnjeg članka podsetićemo se nekih velikih hitova poput:”Ti da bu di bu da”, “Sexy body”, “Sve oko mene je grijeh”. Da li znate ko je pevao ove pesme? Svakako da je reč o najvećoj dens atrakciji koja se ikada pojavila u Hrvatskoj pored ET-a, a kojij su harali celih 90 godina prošloga veka, kao i na početku novog milenija. Indira popularna pevačica iz Slavonije, je definitivno očarala celi Balkan.

Njen jaki glas, koji su mnogi poredili sa baritonom od muuških pevača, jednostavno je u to vreme postavila nove norme i standarde, te su ostale pevačice ostajale daleko iza nje po pitanju samog pevanja. U svom periodu su punili sve dvorane na prostoru bivše Jugoslavije, a nju su pratila samo 2 di džeja, koji su inače bili odgovorni za velike hitove grupe Colonia.

Ona je naime pre nego što je počela da se bav i pevanjem, pevušila u jednoj kancelariji u Županji, gde je bila daktilograf u jednoj firmi, a onda je na nagovor kolegica odlučila da se pojavi na audiciji za grupu Colonia. Prošla je, i onda se njen celi život definitivno okrenuo naglavačke. Međutim, nakon 16 godina karijere sa Coloniom, definitivn oje došlo vreme da se raziđu, a Indira je krenula solo karijerom.

Ona se nakon toga jako brzo i udala, te je odlučila da smrša, totalno da promeni frizuru, a kada bi je videli kako danas izgleda, definitivno je nikako ne biste prepoznali. Evo i njenih poslednjih slika, da li ste je prepoznali? Koja je vaša omiljena pesma od grupe Colonia?

 

Ads