Dara Bubamara je definitivno neko ko uvek voli da podigne malo prašine na estradi. Njene izjave ponekad zvuče puno skadaaloznije od karleušinih, i za razliku od nje, ona sse skoro nikako ne oglašava putem društvenih mreža, al kada to uuradi, onda celi Balkan priča o tome. Verujemo da se svi sećate neke od njenih izjava, a mi se danas prisećamo nekih od njih.

Tako je pre dve godine rekla da njen sin ne može ići sa “običnom decom” u školu, jer je on  ipak nešto posebno, tako da je ona njega upisala u privatnu školu, gde apsolutno svi znaju ko je Dara Bubamara. Ovo je svakako razbesnilo sve roditelje, koji su sipali negativne komentare na društvenim mrežama. Također, kada je krenula pandemija korona virusa, i kad a se svet otimao za brašno i ulje, ona je opet došla na naslovnice.

Rekla je da ne jede paštete i konzerve, jer nikada ne ide u prodavnicu, čak i ne zna gde se nalaze, jer ruča i večera samo po restoranima. Ovo je bio idealan marketinški trik, koji ju je opet digao u visine medijsk pažnje. Cele prošle godine je bila u medijima, kada je bila u vezi sa 23 godine mlađim muškarcem, koji se zvao Toni, a slike njihovih ekskluzivnih putovanja, definitivno su vrištale sa njenog Instagram naloga.

Međutim, i ta veza je jako brzo završila, a sada je opet za Alo.rs dala veliki intervju u kojem je rekla kako je samo opsedaju sportisti i mlađi muškarci, tako da stalno može da bira. Iako ima 45 godina, ona kaže da bi mogla da rodi još troje dece, i da su u stvari svi ti mladi momci baš slabašni, jer na kraju oni nju ne mogu da isprate. Trenutno je solo, i lepo joj je sa sinom Konstantinom.

Ads