Moramo da kažemo kako je internet postao da svaki dan imamo priliku da vidimo nešto što pre nismo prilike imali. Ovaj video snimak koji donosimo u samom nastavku je ima osam miliona pregleda. Eto koliko je uspeo da sakupi komičan video u kojem možemo da vidimo neimenovanog mališana u akciji prikupljanja priloga ali za sebe u jednoj crkvi u Meksiku. Naime, taj klinac je svoju versku zajednicu zakinuo za novac koji mu je poverio otac tako što ga je spretno prebacio iz ruke u ruku da apsolutno niko pa ni osoba koja je nosila poslužavnik nije ni primetila da je kao prilog predao vazduh.

@archy_brkic

Vječiti baksuz 🫣#fürdichpage #airplane #fypシ゚viral #hamburg #sarajevo #banjaluka #fypシ #xyzbca #fyyyyyyyyyyyyyyyy #archy_brkic #foryou #foryourpage #foryou #fyp #4up #foru #fy #4upage #4u #4upageシ

♬ Originalton – 🤍👑🖤Archy_Brkic🖤👑🤍

Njegova je sestra poručila osoba kje su preterano osetljivo reagovale na najobičniji dečji nestašlluk: ” Hej, opustite se malo, imao je samo osam godina kada je to počinio. Naprosto, nije predao prilog koji su mu moji roditelji dali, a dvadesetak “ocarinjenih” pezosa ne znači da će postati lopov u stvarnom životu”.

Ads