A danas za Vas imamo novosti sa naše domaće estrade. Stoja Novaković popularna turbo-folk pevačica , se setimo na pomen bilo koje javne ličnosti. Stojin život od početka ni malo nije bio lak , svi su mislili da joj je u životu sve bilo kao med i mleko ili što bi se reklo ” potaman ” , ali to nije bilo uopšte tako , te da je kroz svoj život prošla kroz mnogo loših stvari.

Naime , Stoja je se za jedne medije oglasila i istakla da je određeni dio svog života morala da peva po kafanama , te da joj tada nije bilo ni malo lako. Kao jako mlada devojka od 16 godina , udala je se i sa svojim emotivnim partnerom dobila sina. Smatrali su da je jako mlada ušla u bračne vode , ali je imala zaštitu svog partnera , sve do trenutka kada je imao nesreću i preminuo. Tada je imala 19 godina i sa detetom koje je tada imalo 3 godine ostala je bez krova nad glavom , jer su je njegovi izbacili na ulicu. Išla je kroz selo i plakala i vrištala na sav glas celu noć. Nakon toga je utočište pronašla kod svoje prijateljice , sa kojom je sve delila , pa je bila primorana da počne da peva da bi zaradila jer je dete iziskivalo veliki iznos novca. Ni njena porodica nije bila srećna povodom njene tako rane udaje , pa ističe da ni sa njima nije baš u dobrim odnosima.

“Mene porodica od supruga nije nikada voljela i ja sam znala da im od početka smetam. Taj isti dan kada je bio ispraćaj suprugu, njegova porodica je mene i moje dijete koje je imalo tri godine odlučila da izbaci na ulicu. Čak ja nisam ni stigla svoje stvari ponijeti, ja sam izašla bez ičega”, istakla je Stoja.

 

Ads