Jedna od najvećih zvijezda na Balkanu, stara garda estrade koja je oduvijek odisala elegancijom i profinjenošću zasigurno je Ana Bekuta. Ona je napravila ogromnu karijeru, a njene pjesme su među najpoznatijim pjesmama koje se i dan danas pjevaju ne samo u kafićima i klubovima, nego i na poznatim takmičenjima, poput Zvezda Granda, gdje je ona i članica žirija, i to jedna od najkompetentnijih za ocjenjivanje pjevanja. Za nju je velika čast kada neko bira njenu pjesmu da je izvede, ali isto tako su njene pjesme baš dosta teške za pjevanje.

Međutim, takmičarka Slađa Zubčević otpjevala je njenu pjesmu “Brojanica” na način da je čitav žiri zaplakao kada je slušao, a Ana je bila oduševljena time. Ipak, što se tiče Bekutinog izgleda, tu je zapravo mnogi kritikuju, jer smatraju kako previše uređuje svoje slike. Naime, korisnici društvenih mreža primjetili su kako Ana voli da koristi fotošop možda malo i previše, a i sama Bekuta je priznala da vrlo rado koristi ovaj program za uređivanje slika i da to nikada nije krila niti želi da sakrije. Ona je čak i rekla da bi to svi korisnici društvenih mreža trebali koristiti kako bi istakli sve svoje dobre strane, ali se čini kako se oni ne slažu sa njom.

Tako je Bekuta izazvala pravi haos na društvenim mrežama kada je objavila jednu sliku, a komentari su odmah krenuli da se nižu i to mahom negativni komentari. Naime, jedan je napisao da ta slika nema veze sa “Originalom”, ali se Ana i složila sa njim. Ona je na kraju svima zapušila usta kazavši “Pa mogli biste i vi malo da ga koristite.”

Ads