Vijest o samoubistvu koje se desilo u jednom hotelu u Leskovcu prije nekoliko dana je šokiralo javnost u Srbiji. Mladić Goran S. je uzeo u hotelu sobu sa svojom vjerenicom a samo nekoliko sati kasnije je njegovo beživotno tijelo nađeno kako visi u kupatilu. Mnogi su se pitali zbog čega se on odlučio na ovaj potez i u medijima se kao glavni razlog spominjala svađa sa porodicom koju je posjetio u svom rodnom mjestu.

On je godinama živio u Beogradu, a sa djevojkom je došao kod roditelja da dogovore detalje svadbe. Mnogima koji su čuli za ovu tragediju je bilo čudno što su Goran i njegova djevojka iznajmili sobu u hotelu, jer je on vrlo često dolazio iz Beograda u svoje rodno Negoslavlje. Ljudi koji su mu bili bliski kažu da nije istina da se njegova porodica protivila braku jer je njegova majka posebno bila presretna šo je odlučio da osnuje porodicu.

U Negoslaavlje su došli da se dogovore o odlasku nejgove porodice u Beograd da zaprose ruku djevojke od njenoih roditelja, kako običaji nalažu. Neki su spominjali i razmirice sa djevojkom ali prijatelji tvrde da to  sigurno nije bilo u pitanju jer su oboje bili presretni, a jadnica je htjela na sahrani da skoči u grob sa njim i svima koji su blii prisutni se srce cijepalo kada su vidjeli kolika je njena tuga.

Ni finansijski razlozi nisu bili u pitanju, jer je on imao dobre prihode a i njegova porodica je imućna, mada se pominje da je volio povremeno da se kocka. Istina je da se radi samo o nagađanjima a on je razlog svoje smrti odnio sa sobom u grob.

 

Ads