Da je ova godina jako loša svjedoci smo svi, jer od samog početka krenulo je naopako. Od požara u Australiji do poplava i zemljotresa pa kao vrhunac svega smo doživjeli i pandemiju korona virusa koji i danas odnosi živote na hiljade ljudi. Od korona virusa je oboljelo oko devet miliona ljudi a preko pola miliona je preminulo usljed zaraze.

Mnogi su uplašeni šta nas čeka u ostatku ove godine ali je sigurno da trebamo živjeti život punim plućima i uživati u svakom danu, jer je sve nesigurno. Nikada ne znamo šta nas može snaći, danas čovjek bude zdrav i sretan, a već sutra se može sve promijeniti. Vjerovatno se i vama desilo da čujete da se nekom koga poznajete desilo nešto ružno, a vodjeli ste ga nedavno i ne možete da vjerujete da neko ko je do jučer bio zdrav, sada to više nije.

Danas vam donosimo priču o poznatoj beogradskoj glumici Anđelki Prpić, koja je postala veoma popularna u cijelom regionu zahvaljujući seriji Andrija i Anđelka. Anđelka Prpić je svoju glumačku karijeru izgradila u pozorištu i nismo je imali priliku toliko gledati na malim ekranima. U posljednjih godinu dana je prestala sa snimanjem serije i odlučila da se posveti porodici i samo ponekad odigra neku stand up komediju, onako, za svoju dušu.

I dok je svi pamtimo kao veselu i razigranu, prije nekoliko dana su je paparaci slikali kako jedva hoda i to uz pomoć štaka. Ona je polako izašla iz svoje kuće na Dedinju i bilo je pravo mučenje gledati je kako kao neka starica, jedva pokreće svoje noge. Šta joj se desilo i zbog čega mora nositi štake nije poznato, a mi joj želimo da brzo ozdravi i vrati se svome poslu.

Ads