Sve priznala!

Uprkos tome što su Saša Popović i Snežana Đurišić kao produkcijski žiri u prethodnoj sezoni Zvezda Granda, isto tako birali takmičare koje su pripremali za naredne krugove ovog muzičkog talent šou programa, ove godine Popović je odlučio da se time njih dvoje više ne bave, te da gostujućem članu žirija pripadne ta uloga u svakoj emisiji.

Tim povodom Snežana je otkrila pojedinosti o tome čime će se baviti od sada u Grandu.

-Radit ću kao član produkcijskog žirija i kao muzički urednik. Tu sam i takmičarima i direktoru da pomognem – rekla je ona, ali navodi se da ocjene neće davati. Inače, pjevačica koja je obilježila nedavno 50 godina uspješne karijere ponosna je baka četvoro unučadi. Sin Marko i kćerka Maja podarili su joj Miloša, Lanu, Luku i Teodoru koje mnogo voli i s kojima se trudi provesti svaki slobodan trenutak.

Fotografije koje često dijeli na društvenim mrežama, dokazuju jednim dijelom da su joj unuci centar svijeta.

-Meni su unuci došli kao antibiotik! Regenerisali su me i podmladili. Njihova beskrajna energija, bezuslovna i čista ljubav uspijeva u svakoj prilici da me oraspoloži, rekla je ona svojevremeno i dodala: Moji unuci su izvor najvećeg ponosa i moje sreće, nisam možda baš tipična baka, ali ih volim kao svaka, neizmjerno i bezuslovno, istakla je ona tada.

Njena kćerk je završila dva fakulteta i uprkos tome što je talentovana za pjevanje, odlučila je krenuti druim putem, pa sa suprugom i djecom živi u Americi, gdje je Snežana često posjećuje, dok joj razdvojenost teško pada.