Mnogi bi se  složili sa opisom da je ona jedna od najvećih dama na estradnoj sceni, žena koja traje decenijama, a koja je uvijek izgledala lijepo, decentno i elegantno,  te nikada nije pretjerivala ni u čemu. Snežana Đurišić iza sebe ima dugu karijeru ispunjenu morem hitova koji se dan danas pjevaju na sve strane, ali se mora priznati kako malo ko može zapravo otpjevati njenu pjesmu na pravi način. Iako je veliki broj kandidatkinja, pogotovo u Zvezdama Granda pokušalo, tek ponekoj je uspjelo da izvede njenu pjesmu na korektan način, a Snežana je pohvalila kandidatkinju Slađu Zubčević, koja je nova u pou, kako je prva koja je perfektno otpjevala “Lepi moj”.

Naime, što se tiče Snežaninog privatnog života, svi znamo da ona o tome nikada nije voljela previše da govori niti da djeli neke detalje, ali svi vide na njoj promjene u pozitivnom smislu otkako je ušla u vezu sa poznatim ginekologom, Vanjom Miloševićem. Naime, njih dvoje su već godinama zajedno, a iako ih neki pokušavaju cijelo to vrijeme razdvojiti sa dezinformacijama, oni su još uvijek itekako jaki i idu dalje, u nove pobjede. Snežana je odlučila cijeli ovaj period korone preskočiti nastupe i dodir sa velikim gužvama, a na snimanje Zvezda Granda ide pod velikim oprezom.

Međutim, obzirom da je Vanja liječnik, kaže kako joj nije svejedno kad dođe kući i da se uvijek odmah mora presvući i okupati, a čak mu je rekla da ne smije spavati sa njom poslije dežurstva od 24 sata, i da može da spava samo ili u drugoj sobi ili u kući. Vanja je razumije i ne buni se, svjestan je svega i sam.

Ads