Navikli smo da na društvenim mrežama svjedočimo raznim pričama i iskustvima od strane drugih ljudi, koji su jedva dočekali da svoju priču podijele sa ostalia. I danas je slučaj kada ćemo da pišemo o jednoj takvoj temi, koja je šokirala mnoge. Mladi danas mnogo vremena provode na društvenim mrežama, gdje upoznaju druge ljude i ugovaraju sastanke, što nimalo nije neobično, međutim mi danas pišemo o jednoj djevojci koja je iskustvo sa svoj prvog dejta podijelila sa ostalima.

Naime, nekako smo do sada imali priliku da čujemo od nama bliskih ljudi, poznanika, ili ovako na društvenim mrežama, da na prvom sastanku nekada stvari znaju da izmaknu kontroli, a u to se uvjerila i djevojka po imenu Lulu, korisnica društvene mreže TikTok, koja je odlučila da sa svima podijeli svoje iskustvo, i da opiše bizarnu stvar koja joj se dogodila kada je izašla na prvi dejt sa momkom kojeg je upoznala. Nakon onlajn dopisivanja, ona je odlučila da je konačno vrijeme i da uživo vidi dečka koji joj se svidio.

@notsimpqueen7

he also wrote his phone number on the seat?? my weirdo radar was spot on 🙂

♬ original sound – Lulu

Lulu je za svaki slučaj pozvala i svoju drugaricu da im se pridruži, a oboje je pozvala da dođu kod nje u stan. Međutim, poslije 15 minuta je shvatila da joj se dečko ne sviđa, da osjeća loše vibracije pa mu je rekla da bi trebalo da ode, a kao izgovor je iskoristila priču da je još zaljubljena u bivšeg dečka. Momak je to normalno prihvatio, samo ju je zamolio da prije nego što ode, da skokne do kupatila, a nakon toga on je otišao. Nakon toga, kada je ona otišla u kupatilo, na dasci za WC šolju ona je pronašla poruku koja je bila napisana njenim karminom. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@notsimpqueen7

Reply to @doctorhardcock #greenscreen take whoever’s side. i probably could’ve been nicer but he ruined TWO of my favorite lipsticks 🤷🏼‍♀️

♬ original sound – Lulu

Ads