Fotografije sa vjenčanja kao i sa šutinga pred vjenčanje, su nešto što mladi parovi, a ponajviše mlade iznimno cijene. Tu su razne poze i šarolike ideje. Nekada i mladoženje ubace malo začina. U ovom slučaju je fotografija začinjena a da mlada nije imala pojma. Naime Riječ je o maldom bračnom paru Vinsentu Aleksanderu i Mandi Meji iz San Antonija. Za vrijeme njihovog šutinga povodom vjenčanja, Vinsent se odlučio da napravi jednu čudnu fotografiju. Na toj fotografiji se nalazila i njegova supruga Mandi, ali ona uopšte nije bila svjesna cjelokupne slike. Tek kada je prošla godina dana Vinsent je odlučio da svojoj ženi pokloni baš tu fotografiju za godišnjicu braka.

O čemu je zapravo rječ. Naime za vrjeme šutinga u pozadini jedne fotografije se pojavio njegov brat, ali obučen u strašnog klovna, te tako indirektno pozirao sa njima. Naravno Vinsent je bio upoznat sa tim potezom, dok mlada nije znala ništa do godinu dana kasnije. Kada je došlo vrijeme da obilježe godinu dana braka, Vinsent se odlučio da supruzi pokloni njihovu fotografiju za koju nije znala ni da postoji.

Fotograf njihovog vjenčanja je bila Megan Bauling ispred „Pop of Color Images“, tamošnjeg foto studija. Slika je postala hit na društvenim mrežama kada ju je Megan objavila, naravno nakon što je uokvirena verzija uručena mladoj. Ali šta je mlada imala reći na ovu bizarnu fotografiju? Svima nama ovaj potez izgleda pomalo i jeziv. Vinsent može odahnuti, jer njegovoj ženi se fotografija zaista sviđa. „Obažava ju. Bila je zaista sretna kada ju je vidjela, tako da nam sada visi na zidu. Ideja joj je bila urnebesna“ – Rekao je Vinsent.

Ads